RUDE

Rude’s project includes all the characteristic elements of an industrial-style space where you can experience a contemporary way of eating and drinking. The large windows on the street allow the clients to perceive the dimension of the place, where the iconic totem of the central pillar stands out, covered with solid and perforated iron sheet. The pedestrian crossings on the back wall are the ideal continuation of the relationship with the street and the neighborhood. The iron and wood wine cellar occupies the entire wall behind the bar counter. The mirror coating breaks the perspective: the lights reflect on the wall,  the space seems double, creating psychedelic effects. The dark tones of the iron sheet, the raw walls, the soft lighting and the comfortable and padded seats create a welcoming and informal atmosphere.